Breakdance

Skychief

Rugged Studio I Skychief

Virgil "Skychief" Dey is de king van Freestyle. Hij staat bekend om zijn muzikaliteit en flow. Hij won onder meer UK Champs Holland, Battle VNR in Parijs, nam deel in Who Can Roast the Most en was halve finalist bij de Red Bull BC-1 Cypher in Nederland.

Squarez

Rugged Studio I Squarez

Tjalling "Squarez" Ruiten staat bekend om zijn Kung Fu geinspireerde moves, zijn vermogen tot freestyle en zijn 'Be Like Water' Flow. Hij won onder meer UK Champs Holland, BC-1 City Cypher Eindhoven, Battle VNR in Parijs en nam deel in Who Can Roast the Most.


Niek Traa

Rugged Studio I Niek

Niek Traa is sinds zijn 14e Breakdancer, is onderdeel van The Ruggeds en reist de wereld over om deel te nemen aan grote kampioenschappen en workshops. Speelde Legend in de film Streetdance 2 en won o.a. Hip Opsession, Battle Of The Year, R16 & IBE 72Smoke.

POPPING

The Ruggeds

CREW.jpg

Iedere 2 weken wisselt de docent door en geeft een ander lid van The Ruggeds de Masterclass. The Ruggeds zijn ondermeer winnaars van Hip Hip Connection, Eurobattle, Evolution Europe, IBE, NK Breakdance, Behaalde de tweede plaats op BOTY en waren finalisten bij Holland's Got Talent en Everybody Dance Now.

JING WANG

Rugged Studio I Jing

Jing "Juice" Wang is sinds zijn 16e Popper. Hij zal nooit zeggen dat hij de beste van Nederland is, dus dan doen wij dat maar voor hem. Hij won 3x het NK Breakdance, 2x Spin Off, stond 2x in de finale van Juste Debout Amsterdam en schopte het bij Eurobattle & Funkinstyles tot de Top 8.

HIP HOP

Jordan Louwaars

Jordan Louwaars danst al jaren en geeft op meerdere locaties les. Hij heeft een enorme passie voor HipHop met name choreografie. Hij was onlangs nog in Los Angelos voor World Of Dance en deed zat in het eerste seizoen van Everybody Dance now op RTL4.

House

Virgil "Skychief" Dey, kwam via Break en met name zijn voorliefde voor Toprocking in House terecht. Hij ontwikkelt zich in enorm tempo als Housedanser en maakt een unieke combinatie tussen zijn stijl van Toprock en zijn flow in House.

 
dewi van maaren

Dewi van Maaren is sinds ze is afgestuurd van de Urban dansopleiding in Arnhem zich steeds meer gaan verdiepen in House Dance en is mee gaan doen aan battles. Ze heeft een grote voorliefde voor de stijl en weet dit goed over te brengen bij haar House les.