LESAANBOD

Rugged Studio, concentreert zich op lessen binnen Breakdance,  HipHop, House & Popping. We streven altijd naar kwaliteit in onze lessen, en delen deze zoveel mogelijk naar niveau en leeftijd in. Hou daarom de events en het lesrooster goed in de gaten, omdat er regelmatig nieuwe lessen bijkomen die interessant voor je kunnen zijn. Niet alleen als vervanging van je huidige les maar ook als toevoeging. Denk aan kracht, conditietraining of een specifieke skill zoals Toprock of Powermoves.


Breakdance

Bij Breaken komt meer kijken dan alleen de beroemde Headspins en Windmills.  Break draait om muzikaliteit, creativiteit, flow & finesse. Daarom beginnen we bij het begin. Beheers je de basics in toprocks, godowns, footwork, power en freezes, dan kun je uit de voeten op de vloer.  Ook niet helemaal onbelangrijk: met een sterke basis leer je alle moeilijke moves veel makkelijker.


HIPHOP

De Hip Hop beginner lessen bij Rugged Studio concentreren zich niet alleen op het aanleren van choreografie. Freestyle is de key in HipHop waar zoveel uit verschillende stijlen geleend en gecombineerd word. De basis van Hip Hop of Newstyle (New York style) staat in deze les centraal en word in alle choreo's uitvoerig behandeld.


Popping

Popping is verreweg de meest technische dansstijl binnen de Hip Hop cultuur, die veel training vereist. In deze les maak je kennis met de basis van Popping zoals ondermeer Walkouts, Fresno, Popping technieken, Waves & Tuts. Maar zoals bij Popping zijn naast alle basicsook Freestylen en muzikaliteit een groot onderdeel van de les.


HOUSE

Deze les is een introductie in de social dance called House. Niet een van de meest gemakkelijke dansstijlen ter wereld! Door House ontwikkel je enorm veel ritme gevoel, muzikaliteit en flow. Om dit onder de knie te krijgen word je in de beginner les bekend gemaakt met de basis aspecten van House zoals Footwork, Lofting & Jacking.