Popping Masterclass: Popin Tiro

PoppingTirostoriescorrect.jpg

Popin Tiro (China) komt naar Nederland voor een bootcamp bij Rugged Studio in Eindhoven! Een must voor alle Poppers. €25 voor 2,5 uur intensive met een van de beste Poppers in Azië.Meld je vooraf aan, plaatsen voor de workshop zijn beperkt. Vol = Vol

ENG:
Popin Tiro (China) is coming to the Netherlands voor a bootcamp at Rugged Studio in Eindhoven! A must for all Poppers. €25 for a 2,5 hour intensive met one of the best Poppers in Asia. Sign up in advance as places for the workshop are limited and full = full!

The Get Down Editie III

THE GET DOWN IS BACK!

Op Zondag 24 April zal de eerste Get Down van 2016 plaatsvinden bij Rugged Studio in Eindhoven. Deze keer House 1vs1 & Breaking 2vs2!

Wil je niet battlen, kom dan gewoon de battles checken. Word dope!

Zondag 24 April
Deuren Open: 14:00
Kwalificatie: 15:00
Finales: 17:00

Toprockclasses door Jazzy

Vanaf maandag 11 April gaan we van start met het proeftraject van de Toprockclasses van Jazzy! Toprock is het enige element van Breakdance waarbij je continu in een staande positie bent. In je Tops combineer je Steps en Groove met Style. Jazzy controleert deze aspecten als geen ander! Dit is een kans die je niet kan missen!    

Omdat Toprock zoveel invloeden heeft van andere dansstijlen is dit een les die dus ook goed is voor heel dansend Eindhoven! Voor alle Bboys, Poppers, HipHoppers, House Dancers en nog vele andere dansers, wees hierbij! 

Toprockclass van Jazzy 

Maandag 11 April

19:00 - 20:00

Rugged Studio

 

Tot dan!

 

Breakjunkies: Krops (Fusion MC)

Op Zondag 27 Maart gaat het los bij Arcade tijdens Breakjunkies. DE 2vs2 Bboy jam die The Ruggeds organiseren. Jurylid Krops komt nog voor dat we van start gaan een Masterclass geven bij Rugged Studio om 12:00.

Krops van Fusion MC (Korea) heeft in 2013 een ongeluk gehad, waardoor hij verlamd raakte. Dokters gingen ervan uit dat hij nooit meer zou kunnen lopen. Hij verteld over zijn ervaringen en zijn herstelproces tijdens de Masterclass. Super indrukwekkend en zeker de moeite waard om te komen checken!

Masterclass van Krops
Zondag 27 Maart
12:00 - 13:30
Rugged Studio

Tot dan!

Powermove les met Tawfiq

Vanaf 16 Maart gaat Rugged Studio starten met een specifieke Powermove les van Tawfiq.
Van alle elementen in Breakdance is Powermoves is de meest extreme. Bij Rugged Studio: Loods of Tricks, doen we Powermove lessen op turnvloer, zodat we het niveau echt kunnen pushen!

Tawfiq heeft over heel de wereld zijn strepen verdient. Ben jij ook veel bezig met het opzoeken van je grenzen en wil je graag hulp van een meester in deze Powermoves? Dan is deze les voor jou!

Vanaf 16 Maart
Iedere Woensdag 18:00 - 19:00
Rugged Studio: Loods of Tricks
Glaslaan 2 - Ingang naast de Monk Bouldergym 

Tawfiq weet wat.jpg


   

Lood of Tricks: Open Dag

Open Dag: Rugged Studio, Loods of Tricks!

De Loods of Tricks is een nieuwe locatie van Rugged Studio in Eindhoven. In deze ruimte zullen er Martial Arts Tricking en Powermove lessen worden gegeven. Tricking is een combinatie van vechtsport en acrobatiek. Sprongtrappen uit de vechtsport worden gecombineerd met breakdance en turnelementen zoals salto’s, powermoves en twists.

Ben jij super geïnteresseerd in hoe dit er dan uitziet? Kom dan vrijdag 4 maart naar de open dag bij Loods of Tricks. Doe mee met de workshops en maak kennis met deze nieuwe wereld!

Glaslaan 2 5611 LW Eindhoven (ingang naast Monk)
Vrijdag 4 Maart.
Powermoves met Tawfiq 18:00 – 18:30
Kicks met Geoffrey 18:30 – 19:30
Flips & Transitions met Kelian 20:00-21:00
Open Session 21:00-22:00

 

Meedoen is helemaal gratis en voor niks dus wees erbij!

Tricking open dag.jpg

.

Kerst Jam Recap

De kerst Jam was weer hype!

We hebben met alle leerlingen van Rugged Studio Eindhoven weer even wakker geschud. Gefeliciteerd aan de Masterclass die (niet helemaal onverwacht) als beste crew uit de competitie kwamen.
We wensen iedereen fijne kerstdagen, train ze en tot 2016!

De Winnaars!

BATTLES & EXTRA FOOTAGE

FINALE: MASTERCLASS 1 VS MASTERCLASS2

SEMI FINAL 1 : MASTERCLASS 1 VS ADVANCED

SEMI FINAL 2: MASTERCLASS 2 VS VRIJDAG

TEACHER SHOWCASE!