Red Bull BC One + Masterclass met Roxrite & Mounir!

Masterclass met de Champs

Red Bull BC One Masterclass Holland / Rugged Studio

Aanstaande Maandag van 19:00 - 22:00 hebben we twee wereldtoppers gestrikt voor een workshop bij Rugged Studio! Roxrite werd in 2011 Wereldkampioen, bij de Red Bull BC One in Moskou en Mounir behaalde diezelfde titel in Rio de Janeiro in 2012. Ze hebben beiden jaren ervaring in de Battle scene en zeer uitgebreide dansers.

Er zijn voor de workshop maximaal 30 plekken beschikbaar. De kosten bedragen €20,-. Dus wees er op tijd bij en schrijf je in via workshop@ruggedstudio.com om gegarandeerd te zijn van een plek!


Red Bull BC One Holland Cypher

Daarnaast heb je nu nog de kans om op dinsdag 24 juni te komen kijken bij de Red Bull BC One Holland Cypher, waar de Nederlandse Top gaat strijden voor een plaats in de West Europese finale in Helsinki. Er worden 100 vrijkaarten weggegeven. Wil je erbij zijn?

Mail dan je voor en achternaam en je leeftijd naar info@redbullbcone.com en maak kans op de gratis kaarten!